Top
האתר בחופשה, נשוב לפעילות רגילה בקיץ 2017
lihi_b1

מתכון מתוק

ה27 ביונ 2015, מכופתרות

אנחנו פותחות את השבוע המתוק הזה עם מתכון מושלם של בראוניז שוקולד טבעוני!
תודה רבה לליהי עראסי מהבלוג ״מעשה במאפה״ על הקינוח המתוק המנצח הזה.

מה צריך להיות על השיש?

200 שוקולד
100 שמן קוקוס
220 רסק תפוחים
150 סוכר חום בהיר
80 קמח כוסמין
70 אבקת קקאו
200 קרם קוקוס
200 שבבי קוקוס יבש
60 גרם שמן קוקוס מומס
30 מולסה

lihi_b2

שלבי הכנה:

מערבבים יחד 60 גרם שמן קוקוס מומס עם מולסה וקרם קוקוס. מוסיפים את הקוקוס היבש ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית 20/20 ומשטחים לאחידות.
ממיסים יחד 200 גרם שוקולד מריר ו 100 גרם שמן קוקוס על גבי באן מרי.

במקביל, מערבבים יחד רסק תפוחים עם סוכר חום. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס עם שמן הקוקוס ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים היטב.

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 20 ד. מצננים היטב ופורסים למנות.

בתאבון!!

את ליהי תוכלו להכיר מקרוב ב-2 סדנאות בישול ואפייה שהיא תעביר ממש בקרוב אצלנו במכופתרות, סדנת מאפים ושמרים וסדנת מאקרונים, לפרטים המלאים לחצי פה.

lihi_b3